Charlotte Støjberg underholder til adventsmøde

Der bliver lejlighed til at møde et af medlemmerne af gruppen Zenobia - og organisten ved Frimenigheden i Rødding - ved Skrave Hjem & Kulturs adventsmøde tirsdag, den 28. nov.

Vi skal synge sammen, og Charlotte akkompagnerer på klaver og guider gennem aftenen med fortællinger om sangene og hendes liv med musikken i Zenobia, i kirken og tidligere også med gruppen Tre Til Tango. Charlotte har altid haft en forkærlighed for den danske sangskat og dens “tone” i både tekster og melodier. Sangene har fulgt hende hele livet – fra familiefesterne, i folkeskolen, på efterskolen og ind i voksenlivet. Denne kærlighed til sangskatten kommer til udtryk i hendes daglige virke som pianist i trioen Zenobia. Trioen fortolker kendte danske sange og salmer, så de på samme tid lyder velkendte og nye. 

Med en uddannelse som Cand. Mag. i musikvidenskab fra Aalborg Universitet i bagagen er Charlotte yderligere ved at uddanne sig til organist på kirkemusikskolen i Løgumkloster. Hun har tidligere været ansat som organist og korleder i Almind og Viuf kirker ved Kolding og er nu som sagt organist i Frimenigheden i Rødding.

Aftenen byder endvidere på julehygge og kaffe med kage i Lolas flot pyntede stuer på Bennetgaard, hvor mødet begynder kl. 19.00. Pris kr. 75/100.

 

Ingen kommentarer: