Hold dig i form vinteren over..... mandagsmuligheder

Kidsvolley startede med 18 børn i onsdags, og mandag den 10. september starter de første tre voksenhold:

Mandag formmidag er der "50+ - Liv i Bevægelse" for både m'er og k'er, Det er kl. 10 i gymnastiksalen. Holdet er under kyndig ledelse af Ellinor, der sørger for at du får dig rørt fra top til tå. Der skal strækkes muskler, der skal trænes balance, der skal puls op og grines. ALLE kan være med, man laver det man kan, og der bliver selvfølgelig taget hensyn til de skavanker, der måtte være.

Mandag aften er der "Hockey for damer" kl. 19.00-19.45. Her lover Elsebeth, at der er ganske kort opvarmning, og så skal der ellers spilles hockey. Der vil være musik til og gang i den. Der vil også være tid til snak.

Lige bagefter er der "Muskelhold" også for både mænd og damer.  Der er kl. 20.00-21.00
Muskelholdet er for dig, der gerne vil kvitte mormorarme og muffindellen, dæmme op for aldersnedbrydningen,som starter ved de 25 år, og måske mærkes omkring de 40 år.  Det er kredsløbstræning og styrketræning all round. Vi slutter af med lidt afspænding til "det islandske støjorkster". Kom og prøv.

Sådan fungerer det: 
Til alle tre hold gælder, at man ikke skal tilmelde sig, man skal bare møde op i gymnastiksalen i Skrave Foreningshus (Skravevej 14, parkering i den tidligere skolegård, gå ind af døren til venstre for hovedindgangen i vinklen mellem de to bygninger. 
Man skriver sig en af de første gange på en holdliste, og får så til jul og til marts et indbetalingskort. 50 kr. for at komme på holdet, og 20 kr. pr gang, maks 350 kr. for en sæson. Så jo flere gange du kommer jo billligere........ 

Med venlig hilsen 
Gymnastikudvalget i Skrave UIF

Ingen kommentarer: