Har du et nytårsforsæt om at komme i bedre form? Begyndercykelhold starter

Eller satte julemaden sig lidt for godt tilrette på sidebenene? Og vil du gøre noget ved det, så er indendørs cykling et godt bud på effektiv kalorieforbrændende aktivitet. Og det er oven i købet en mulighed du har helt lokalt - næsten uden for din dør. 

Der kører også efter jul hold onsdag aften (1 time ca.), torsdag aften (halv time) og fredag eftermiddag (knap 1 time). Du kan se de præcise tidspunkter i kalenderen på www.skrave.dk. 

Særligt til dig, der er nybegynder og gerne vil prøve af om indendørscykling er noget for dig, så har Skrave Fitness og Skrave UIF Gymnastik lavet et nyt begynderhold. Første gang kører tirsdag den 8. januar kl. 19.30 til 20.00. Indendørs cykling udmærker sig ved at det tilpasses den enkelte deltager, det er skånsom træning, det er konditionsmæssigt effektivt, giver god efterforbræning - dvs. du forbrænder også kalorier, når du er færdig - og så bliver man glad i låget og får energi af det. Vi bruger hver gang tid på at lære cyklerne at kende, og os selv - og lærer at tilpasse indsatsen til egen formåen. 

Indendørs cykling foregår i Skrave Fitness, i Skrave Foreningshus på adressen Skravevej 14. Du skal ind ad døren i vinklen mellem de to bygninger. En af dørerne vil altid være ulåste, når der er cykelhold. 

Ingen kommentarer: