Arv & gæld - det er lige til at grine af

 
Normalt er familiens skænderier om arv og gæld ikke noget at grine af, men i årets dilettantstykke er det lige til at grine af

De 12 aktører i årets dilettantforestilling har travlt på scenen. Ikke alene skal alle replikkerne læres udenad. De skal også lære deres placeringer på scenen, og da alle på et tidspunkt er på scenen samtidig gælder det om at stå de rigtige steder, når man skal i aktion. Men under kyndig vejledning af instruktør Oksen fungerer det rigtig godt.
 


De 3 tovholdere, Mikkel Groth, J.P. Oksen og Karsten Petersen har udvalgt skuespillerne med omhu, og med roller, der giver anledning til barokke og groteske situationer, får skuespillerne foldet deres talent fuldt ud.

Den gamle baronesse har en usædvanlig grisk og uduelig familie, hvor hver især forventer at få hele den store arv for sig selv. Såvel den overlegne oberstinde som plattenslageren Karl Smart og glædespigen Flora har brug for pengene, men baronessen tager fusen på dem alle.

Hvordan?

Det kan du se fredag den 1. marts og lørdag den 2. marts, hvor stykket opføres i Københoved Forsamlingshus.

Glæd dig. Det er hylende morsomt. Det handler blandt andet om ægte kærlighed, en hypokonder, bh’er uden stropper, en pels på omgang, et blåt øje, leverpostejmadder og en specialbygget seng.

 
 
Info vedrørende tilmelding kommer snart
 

Ingen kommentarer: