Skrave Fitness


Kunne du tænke dig at være med på den videre succesfulde rejse med Skrave Fitness? Så deltag i det vigtige frivillige arbejde som medlem af bestyrelsen.

 

Skrave Fitness har siden opstarten i 2012 været igennem en del strabadser. Men nu, hvor gælden er tilbagebetalt og medlemmerne strømmer til, er betingelserne fremover rigtig gode.

Som medlem af bestyrelsen vil du få indflydelse på i hvilken retning Fitness i Skrave skal bevæge sig henad. Vi har 2 vigtige mål: at gøre Fitness til medlemmernes fitness, og forøge lokalområdets brug af Fitness.

 

Der er 3 begivenheder årligt:

- Marts: Generalforsamling med 1 forberende møde samt et efterfølgende konstituerende møde

- Juni: Vi planlægger en sognedyst til Idrætsugen

- Oktober/November: Inspirationsaften. Indtil videre har det været med en inviteret foredragsholder, men alle muligheder er åbne.

 

Derudover samarbejder vi løbende med Foreningsfitness/Bevæg Dig For Livet fra DGI for at gøre vores eksistensbetingelser så optimale som muligt.

 

Kontakt Karsten tlf. 40154975 eller Frank tlf 51923035 og hør nærmere om, hvad det indebærer at være frivilligt medlem af bestyrelsen. Du er også meget velkommen til at deltage i vores generalforsamling tirsdag 19/3 kl. 19 i Samværelset i Foreningshuset (Fitness)

Ingen kommentarer: