Kom igennem vinteren med mere energi......

Så skiftede vi til vintertid og mere mørke, og ens energiniveau står for fald. Det kan modvirkes ved varieret fysisk aktivitet, og derfor udbyder Gymnastik i Skrave UIF en række meget forskellige hold. Her mandag den 28. oktober starter der et nyt modul, så det er frisk start for alle, og du kan sagtens starte nu. Pippe Langstrømpe er god for udtalelsen: Hvis man tier stille for længe, så visner tungen. Det samme med kroppen  - bruger vi den ikke, så bliver den stiv, svag og gør måske ondt. Ofte viser det sig, at bevægelse er smertelindrende. 

Modul 2 har
både hold formiddag og aften. Det hele foregår i Skrave Foreningshus, Skravevej 14, 6630 Rødding. Døren længst til venstre i vinklen af de to bygningsfløje står åben, og det er der, du skal ind. 

Her er de hold, der starter mandag den 28. oktober. 50+ Bevæg dig for livet m/k Mandage kl. 9.30-10.30
Alsidig træning af kroppen indendørs. Til dig, der gerne vil holde dig i form, bevare din styrke, balance og smidighed på trolds af alderen.
Stolegymnastik m/k
Mandage kl. 10.35-11.30
Motion på, ved siden af og ved en stol. Få rørt dig med sikkerhed.

Hockey for tøser (floorball)
Mandage kl. 19.00-20.00
Det her er holdet for alle, der ønsker at få pulsen op samtidig med at du har det sjovt. Der bliver også tid til snak og hygge.
Pris kr. 100,- pr. modul. Pris: kr. 350,- for hele sæsonen.
Indendørscykling m/k
Mandage kl. 19.45-20.30
Effektiv kredsløbstræning med god efterforbrænding til god musik. Kom frisk.
Giv gerne en forhåndstilmelding til Trine på telf.: 22 33 24 31.
Muskelholdet m/k
Mandage kl. 20.00-21.00
Muskelholdet er for dig, der gerne vil modvirke kroppens forfald. Modul 2 bliver med fokus på de muskler, der stabiliserer kroppen. Du tilpasser selv sværhedsgrad til dit eget niveau og får grundig instruktion. 

Med venlig hilsen 
Gymnastik - SUIF

Ingen kommentarer: