Vellykket dilletant i Skrave

Her fredag og lørdag aften overværede over 200 gæster årets dilletantforestilling i Københoved Forsamlingshus. Årets stykke hed UdkantsDanmark - Netdating med problemer. Stykket handlede om hvordan det går, når en geschæftig bedstemor i bedste mening tager hånd om at netdate sit barnebarn en kæreste for at sikre arvefølgen på gården - og det gik ikke helt efter planen........ det er jo ikke altid dates er det, som de giver sig ud for at være.....

Stykket - og især skuespillernes præstationer - var hylende morsomme, og flere gange måtte de lige ventet på at publikum fik grint eller klappet færdigt. Der er nok et par vendinger og navne fra stykket, som vil hænge ved i et stykke tid. SÅ bliv ikke forundret, hvis du hører navnet "Achmed" eller "pandodilfarvet natpisser" i daglig tale frem over.

Skrave UIF stod bag arrangementet, der også omfattede spisning og hyggeligt samvær.

Vil du vide mere om de dybere årsager til at dilletantforestillinger er udbredt i vores område, så tag et kig her: http://skravesogn.blogspot.dk/2012/02/dilettant-morskab-med-alvor.htmlVI siger stor tak til skuespillerne, instruktøren, scenemestrene, suffløren, sminkørerne for at have givet os et godt grin og hyggelig aften. Tak fordi I har lagt jer i selen for en god oplevelse og bidrag til sammenholdet i Skrave.

p.s. man er velkommen til at skrive en tak til dilletantholdet i kommentarfeltet.Ingen kommentarer: