Skrave har fået et fælles logo

Lokalrådet har lavet et logo, som alle kan bruge 

Som en del af den udviklingsplan, der sidste år blev lavet for Skrave, har Lokalrådet fået udviklet et logo, som kan være fælles for alle. Det er ikke en afløser for de logoer, som forskellige foreninger allerede har, det er et supplement, som man kan vælge at bruge. Formålet er at skabe en fælles identitet.

Konkurrence


Forslaget er blevet til på baggrund af de forslag, der kom ind, da Lokalrådet udskrev en konkurrence om, hvordan vi viser vor fælles identitet. Der kom mange gode forslag, og det var ikke nemt at udpege det forslag, vi skulle arbejde videre med.
Lokalrådet valgte et forslag fra Sofie Holm Hansen. Sofie ville gerne vise Skraves mange muligheder, fællesskabet, aktiviteter og naturen. En arbejdsgruppe bestående af Martin Boye og Karsten Petersen fra Bosætningsgruppen samt en grafiker har arbejdet med Sofies forslag, og det endelige resultat ses her på siden.
Vi vil gerne takke for de mange spændende forslag, vi fik, og en speciel tak samt et stort til lykke til Sofie, som sendte os en række gode forslag.
             Wanda Madsens billede. 

Brug logoet


Vi vil gerne opfordre alle til bruge logoet i foldere, annoncer på nettet osv., så vi viser et fælles ansigt udadtil. Det kommer nu på Skraves hjemmeside, og det bruges i den bosætningsfolder, vi er i færd med at lave.
Logoet skal være med til at understrege vort fællesskab og alle aktiviteterne. Logoet fås hos Karsten Petersen, vite@vite.dk.
Endnu en gang tak for de mange gode bidrag. 
Martin Boye – Karsten Petersen

Ingen kommentarer: