FANTASTISK DAG med Kidsvolley

FANTASTISK DAG med Kidsvolley i Helle Hallerne!!!
De vildeste forhåbninger for dagen blev til fulde indfriet

Level 1 tabte deres første kamp klart, men kom stærkt igen og spillede sig i finalen, hvor de tabte til et dygtigt hold fra Jels. Men er utrolig flot 2. plads ved årets største Kidsvolleystævne.

Level 2 havde vi visse forhåbninger til, og hold da op de blev indfriet De var ganske suveræne og vandt overbevisende alle deres kampe - det skal endda nævnes at alle fire spillere var en årgang under de fleste af de andre holds spillere, så hvad kan det ikke blive til næste år

Level 3 havde ved de seneste to stævne rykket et level op og havde haft visse udfordringer med level 3, men ved dette afsluttende stævne viste spillerne virkelig, at de har trænet godt og fik en imponerende 2. plads og var endda tæt på at vinde over de senere vindere fra Ølgod.