Gymnastiks aktiviteter for børn og unge, vinter 2020/2021(Start uge 36)

Gymnastik og bevægelse for mindre børn med familie

Mandage kl. 16.30-17.15

Sted: Gymnastiksalen, Foreningshuset

Instruktører: Simone

Kontingent kr. 250 pr. barn.

Tag med dine børn i gymnastiksalen til sang, musik, sjov og leg. Vi aktiverer vores sanser, udfordrer vores motorik og skaber bevægelsesglæde. Der er ingen, hverken øvre eller nedre, aldersgrænse for børnene på holdet, så hele familien er velkommen. Spørgsmål, så ring til Simone 2242 3344.


Springlopper 0.kl – 4.kl

Fredage kl. 16.30-17.30

Sted: Skibelund Gymnastik- og Idræts Efterskole

Instruktører: Maria Sørensen, Christoffer Fyhn Mortensen og hjælpeinstruktører

Kontingent: kr. 350,-.

Springgymnastik for drenge og piger der går i 0.-4. klasse. Vi byder velkommen til Danmarks måske største og sejeste springhold. Vi leger, springer, tonser og tumler og oplever glæden ved at bruge kroppen og være i bevægelse. Gymnastikken leges ind i kroppen og vi det sjovt sammen. Vi har fantastiske faciliteter i springhallen på Skibelund Gymnastik- og Idrætsefterskole med bl.a. springgrave, stortrampoliner, fasttrack. Holdet er et samarbejde mellem Skrave UIF og Askov Malt UIF. Der er instruktører fra begge foreninger.


Kidsvolley (0.-3.kl.)

Tid: Onsdage kl. 16.30-17.30

Sted: Rødding Centret hal 1

Instruktører: Pia, Cecilie og Katrine

Kontingent: kr. 595,-, incl. spillerlicens og stævnegebyrer

Holdet er for børn fra 0. – 3. klasse. Kidsvolley er volleyball med særlige regler for børn. Børn kan spille sammen, selvom der er alders- og niveauforskel. Det er et super sjovt boldspil, hvor der kommer sved på panden og smil på læben. Holdet vil deltage i stævner. Holdet er et samarbejde mellem Skrave UIF og Rødding Gymnastikforening. Der er instruktører fra begge foreninger. 


Kids- og Teenvolley (fra 4. kl.)

Tid: Onsdage kl. 17.30-19.00

Sted: Rødding Centret hal 1

Instruktører: Karsten, Pia, Jens, Victor m.fl.

Kontingent: kr. 595,-, incl. spillerlicens og stævnegebyrer

Holdet er for børn fra 4. kl. og op. Kids- og Teenvolley er volleyball med særlige regler for børn. Børn kan spille sammen, selvom der er alders- og niveauforskel. Det er et super sjovt boldspil, hvor der kommer sved på panden og smil på læben. Holdet vil deltage i stævner. Holdet er et samarbejde mellem Skrave UIF og Rødding Gymnastikforening. Der er instruktører fra begge foreninger.

Ingen kommentarer: