Hædring af frivillige ledere i Vejen kommune

Vejen kommune laver hvert år et arrangement, hvor foreninger kan indstille ledere, foreninger mv til hædring. Axel Mølgaard Holst var indstillet til ungleder prisen, som gives til unge under 25 år, som gør en særlig indsat. Axel og Oliver (fra Holsted boldklub) var de 2 nominerede. Axel var indstillet for sit kæmpe arbejde i ungdomsklubben og det blev værdsat og han løb af med prisen. Ellinor Christensen var indstillet til hædring for at have været aktiv i Skrave UIF i mere end 25 år. Ellinor var desuden indstillet til årets lederpris, sammen med 33 andre frivillige i Vejen kommune, men her gik prisen til en anden.
I Skrave kan vi være stolte af, at have så mange frivillige og næste år, vil der helt sikkert være andre frivillige som bliver hædret.
Stort tillykke til Axel og Ellinor

p,s fra webmasteren: har du lyst til at give dit skulderklap ug udtrykke din anerkendelse, så klik på "kommentar" har under opslaget, log dig ind med din googlekonto og skriv. Eller gå på facebooksiden Lokallivet i Skrave og giv et like eller kommentar. Her skal du være logget ind med din facebookkonto. 







  

1 kommentar:

webmoster sagde ...

Stort til lykke til Axel - godt du bliver anderkendt for din indsats og tak til bestyrelsen for Skrrave UIF for at indstille to aktive ledere til kommunens hædring.