Bukettur i Københoved Skov

Kom med ud og gå, og oplev hvordan natur, kunst og historie smelter sammen. Søndag den 17. august kl. 13 til 17 er der Bukettur fra Københoved Skov Overnatning, Københoved Skovvej nr. 5. 

Søndagens travetur på omkring 3 km. og går gennem skoven, der veksler mellem afdelinger med tætte, mørke granstammer i driftsskov og lyse arealer med næsten urørt skov, hvor mange af de små træer har sået sig selv. I en stor, nylig fældet lysning står de nyplantede små træer mellem selvsåede småtræer, der på sigt kommer til at presse hinanden op i højden i kamp om lyset.

Vi går ad skovveje, der er præget af de store mængder regn, vi har fået gennem de seneste måneder. Gummistøvler eller vandrestøvler anbefales. Kigger man efter i skovbunden, er her spor at krondyr, dådyr, og et sted lå jorden så fint, at små musespor tegnede sig hen over mudderet. Musene er der mange af i år. De trives og mange af deres unger overlever, da det netop har været oldenår med masser af agern, der ligger som kraftfoder til de små musefamilier.

Der er samlet til en martsmåneds buket som er i marts måneds vase. 

Læs mere om Buktetture herhttps://www.vejenkunstmuseum.dk/Dansk/Buketture_forside/bukettur.html

Det er gratis, og der skal ikke meldes til. 

Ingen kommentarer: