Mailservice fra Skraves hjemmeside

Som tilflytter til Skrave er hjemmesiden her et godt sted at holde sig orienteret om, hvad der foregår.

Hjemmesiden styres af Velkomstgruppen/hjemmesidegruppen, og der er 10 personer fra forskellige dele af forenings- og udviklingsarbejdet i sognet, som har adgang til at lægge indhold ind. Siden indeholder opslag om aktiviteter, kalender, diverse informationer om foreninger etc. og billeder fra naturen og af fællesskabet. Hjemmesiden favner således ALLE aktiviteter i Skrave, og der er som regel 3-6 nye ting på hjemmesiden i løbet af en uge. Siden er ret velbesøgt også af læsere, der ikke bor i Skrave.

MailserviceEn rigtig nem måde at følge med i, hvad der sker, er at tilmelde dig mailservicen fra siden. Så er du fri for at huske at gå ind på siden og tjekke.

Mailservicen er en automatik, der søger for at alt nyt fra Skraves hjemmeside kommer TIL dig som en mail (elektronisk post). Udsendelsen sker hver nat, og du har derfor altid seneste nyt i din indbakke morgenen efter. Mailservicen skulle gerne på sigt erstatte papiropslag og annonceringer, så tid til husstandsomdelinger af opslag og foreningers udgifter til annoncering kan minimeres.

Tilmelding
Du tilmelder dig mailservicen her på siden ved at gå ned i venstre side til du finder punktet Få nyt indhold i indbakken.

Kommentarer
Da Skraves hjemmeside er opbygget som en blog, så er det muligt at kommentere de forskellige indlæg. Du skal have en google-konto for at kunne kommentere. Vi bruger meget kommentarmuligheden til at kvittere for gode oplevelser og dermed vise anerkendelse for det store frivillige arbejde, der ydes.

Facebook
indholdet fra www.skrave.dk lægges automatisk over på denne facebookside https://www.facebook.com/skravelokalt/. Her du velkommen til at kommentere og anderkende indsatser, det kræver blot du er på facebook.

Ingen kommentarer: