Persondata


Her fortæller vi om, hvilke persondata, der findes og hvordan de håndteres i forbindelse med www.skrave.dk, samt tilknyttede sider www.skraveforeningshus.blogspot.dk, samt Skraves officielle  youtubekanal og instagramprofil.

Få mail om nyt fra siden
Via skrave.dk er der muligt at tilkoble sig en mailservice, der – når man har angivet sin mailadresse – automatisk sender en mail om,  at der er lagt nyt på skrave.dk. Ved oprettelse modtager man en bekræftelsesmail på engelsk og den indeholder et link, som man skal klikke på. Først når det er sket, er man koblet rigtigt på servicen. Mailadressen opbevares på platformen FeedBlitz, som er baseret i USA. Persondata i forbindelse med mailservicen opbevares ikke andre steder.  Vi har siden etableringen af skrave.dk i 2008 anvendt den gratis webtjenste FeedBlitz,  og vi har ikke på noget tidspunkt oplevet at der er sket uretmæssig brug af de mailadresser, der leveres til tjenesten.  Webmaster på skrave.dk har adgang til at se hvilke mailadresser, der er findes, men må ikke anvende disse. Ønsker du ikke længere at anvende Skraves mailservice, kan du framelde dig via link, som ligger nederst i de mails, som du får.

Google analytics
Skrave.dk og de tilknyttede websites anvender alle Google Analytics for at kunne give en bedre brugeroplevelse. Google Analytics er en cookiebaseret tjeneste, og vi anvender den meddelelse, som google automatisk viser, når skrave.dk - som er en blogspot-blog, bliver åbnet. Et ok til cookies betragtes som accept. Som personer bag skrave.dk har vi ikke mulighed for at lokalisere enkeltpersoners adfærd på sitet. Google Analytics gemmer din ip-adresse, men som webmaster til siden, ved vi ikke hvem, der har hvilke ip-adresser. Det er alene internetudbyderen, der ved dette. Stillet overfor et udleveringskrav f. eks. i forbindelse med en politimæssig efterforskning, så udleverer vi data for adfærd på siden.

Opslag
De mange opslag på skrave.dk (midterste spalte) lægges ind af de respektive Skrave-foreningers webansvarlige. Webmaster og følgegruppe lægger endvidere generelle opslag på siden. Opslag om arrangementer etc. kan indeholde persondata i form af navn, mobilnummer eller mailadresse. Ønsker du ikke disse persondata skal ligge på skrave.dk, så skal du kontakte den pågældende forenings formand og opdateringsperson. 

Billeder
Skrave.dk, youtubekanal og instagramprofil  kan indeholde billeder med genkendelige personer, både børn og voksne. Ønsker du IKKE at være på disse billeder, så skal du frabede dig fotografering ved arrangementer etc. Det er den pågældende forening bag arrangementet, der er ansvarlig for dette. Og derfor også dem, du skal kontakte, hvis du ønsker at få et billede fjernet.
Skrave.dk indeholder en del billeder fra gymnastikopvisninger, idrætsuger og andre arrangementer. Ønsker du billeder med dig fjernet, så skal du kontakte webmasteren på skrave.dk

Kontaktformular
www.skrave.dk rummer en kontakt formular til sidens webmaster. Mails bliver slettet umiddelbart efter ekspedition, og mailadresser opbevares ikke. Det er Skraves webmaster, der modtager henvendelser via kontaktformularen, og enten svarer eller videresender. Når en henvendelse videre sendes, så følger mailadressen og øvrige input fra kontaktformularen med. Hvordan person data håndteres hos de respektive foreninger, er skrave.dk uvedkommende.

Trediepart
Skrave.dk og tilknyttede sider anvender tredjepartsfunktinaliteter, men disse omfatter ikke persondata.

Med venlig hilsen

Skraves Hjemmeside gruppe og webmaster

Ingen kommentarer: