SUIF nyt


SUIF vil gerne sige 1000 tak til alle sponsorer og frivillige som gav en hånd med ved sogneugen, samt tak til alle som kom og bakkende op om sogneugen. 


Efter sommerferien vil vi kigge på stemmerne og arbejde videre med, hvad arven skal bruges på. Desuden vil vi begynde og “planlægge” sogneuge til 2023 mens ris og ros er i frisk erindring. 


Til efteråret vil vi påbegynde og lave en drejebog over bestyrelses arbejdet, så det er lettere at få et overblik over, hvad og hvilke ting der skal laves. 


Conventus er ved at blive implementere, og forventes at være klar til brug til sæsonstart i efteråret 2022. Så fremadrettet vil alle tilmeldling til hold og kontingent betaling, komme til at foregår den vej igennem.


Conventus er et administrativt værktøj for foreninger, som samler de opgaver og den kommunikation, der er mellem foreninger, kommunale forvaltninger og udøvere

Vi har valgt at få Conventus, da det vil lette administrationen af medlemmer, bogføring i regnskaber, booking af lokale, kano, telt,

bord og stole samt, beregning af medlemsantal og kommunale ansøgninger m.m. 


God sommer 


Vh SUIF

Ingen kommentarer: