Nyheder fra SUIF.

 

Så er bestyrelsen i gang igen efter en dejlig varm sommer. Vi har gjort stemmerne op vedrørende arven og er kommet frem til følgende

97 personer har hver afgivet 3 stemmer, og ud fra dette har bestyrelsen kunne træffe en beslutning, nemlig at gå videre med de 4 forslag, der har fået flest stemmer:

1)      Pavillon med bænke ved foreningshuset med 58 stemmer

2)      Padelbane & Nye flag deler en 2. plads med 31 stemmer

3)      Digital infostander med 23 stemmer.

Der vil blive givet besked til foregangsmændene af forslagene, som i samarbejde med bestyrelsen vil udarbejde planer for realisering af forslagene.

 

Præmiespil:

Vi måtte tilbage i 2021 ændre navnet på vores præmiespil til at hedde Medlemsspil, for ikke at komme i konflikt med spillemyndighederne. Da vi nu i 2022 er i gang med at digitalisere det hele, kommer vi ikke uden om, at vi er nødsaget til at lukke for sognets medlemsspil. Derfor kan det ikke mere forsvares,hvis det skal være  lovligt. Vi arbejder på at finde en alternativ løsning, hvis nogen skulle have en god idé, hører vi gerne fra jer.

I løbet af efteråret vil bestyrelsen komme rundt og udbetale gevinster fra det sidste år.

Sognefest 2023:

Bestyrelsen søger nogle frivillige, der har lyst til at sidde i et udvalg, som omhandler sogneugen og planlægningen af den, da det er for stor en opgave for bestyrelsen at sidde med.

 

Ny hjemmeside:

www.skraveforalle.dk hedder den nye side, som vi flittigt skal bruge til at tilmelde os og betale til sognets aktiviteter, gymnastikhold, svømning, billetsalg, m.m . Dette letter vores frivillige arbejde.

Venlig hilsen 

SUIF


Ingen kommentarer: