Sådan får du fat i biblioteksbøger

Dette opslag er generel orientering om, hvordan man får fat i biblioteksbøger efter at bogbussen ikke kommer til Københoved mere. Opslaget ligger under menupunktet Tilflytterinfo, men er relevant for alle, der gerne vil læse biblioteksbøger, men ikke selv kan komme på bibliotekerne i Rødding eller Vejen. Opslaget er lavet april 2023. 

Sådan gør du: 

1. Du skal vælge et bogafhentningspunkt, og det gør du ved at logge dig ind på Vejbib.dk og gå til brugerprofil. Derefter trykker du på 'Afhent reserveringer på' og vælger det sted, du vil afhente på. Du kan til hver tid ændre dit afhentningssted, som du ønsker det.

2. De nærmeste afhentninggssteder i forhold til Skrave er:
Søndergade 2, Skodborg -
 Skodborg Lokalarkiv
set ude fra gaden.



Skodborg - Skodborg Hjemstavnsarkiv
Lintrup - Lintrup Aktivitetscenter
Jels - Thorhallen






Hvor den røde firkant er sat ind,
 står kasserne som bøgerne ligger klar i til dig
 

3. Du kan bestille dine materialer på hjemmesiden Vejbib.dk. Benytter du bogafhentningsordningen til at få dine materialer, vil du modtage en mail eller notifikation i biblioteks-appen, når materialet er klar til afhentning.

4. I Skodborg Hjemstavnsarkivs åbningstid kan du afhente de bøger, som du har bestilt. Du finder arkivet på på Søndergade 2, Skodborg, 6630 Rødding. Der er åbent mandag og onsdag fra kl. 9 – 12, og arkivfolkene kan kontaktes på tlf. 64647769 eller på mail: mail@skodborgarkiv.dk.

5. Ved afhentningen af det bestilte materiale er materialet allerede lånt ud til dig. Det bliver det, når det forlader biblioteket. Du skal være opmærksom på, at du har ansvaret for materialet fra det tidspunkt, materialet forlader Vejen Bibliotek og sættes klar på det ønskede afhentningspunkt. Dvs. også mens det ligger i kassen og venter på dig.

6. Og det samme i den anden ende af din låneperiode. Du har ansvaret for materialerne indtil de er retur på biblioteket. Din låneperiode på 4 uger går fra bibliotekets udtjek til indtjek.

7. Du skal aflevere samme sted som du har hentet ved at lægge materialet i kassen. Det er bibliotekets personale, der kører ud med materialerne.

8. Biblioteket skal derfor gøre opmærksom på, at brugen af bogafhentningspunkterne er på eget ansvar. Der vil ikke blive hentet og bragt materialer ud til Bogafhentningspunkterne i skolernes ferie eller på helligdage.

Andre muligheder: 
Husk det er også muligt at skaffe sig læsestof ved at benytte de gratis Bogbyttereoler i henholdsvis Skrave Foreningshus og Københoved Forsamlingshus.


Gode links: 
Skodborg Lokalarkivs hjemmeside – med åbningstider: https://www.bricksite.com/skodborg-hjemstavnsarkiv

Information fra Vejen Bibliotek om ordningen:
https://vejbib.dk/nyheder/servicemeddelelser/bogafhentningspunkterne-i-vejen-kommune



Ingen kommentarer: