Borgermøde 20.8 kl 19.00

 SKAL FORSAMLINGSHUSET BESTÅ?

Da den nuværende forpagter har opsagt aftalen pr. 31/10-24 skal vi i bestyrelsen finde ud af, hvad der nu skal ske med vores fine forsamlingshus.

Vi ved, at antallet af fester i huset har været nedadgående de sidste år, hvilket kan gøre det udfordrende at finde en forpagter, som kan drive huset videre på samme måde, som det har været gjort de sidste mange år. Men hvad så hvis det ikke er muligt? 

FORSAMLINGHUSET ER HELE SOGNETS HUS, og vi ønsker i bestyrelsen at bevare et hus som netop er et FORSAMLINGHUS – altså et sted, hvor folk forsamles.

MEN HVAD VIL RESTEN AF SKRAVE SOGN MED HUSET? 

OG HVOR STOR OPBAKNING HAR HUSET I SOGNET?

Der er ingen tvivl om, at vi står overfor en situation, som kan tvinge os til at tænke anderledes med forsamlingshuset, hvis det fortsat skal bestå.  

Vi har derfor brug for at høre jeres holdninger og gode idéer, så vi ved, hvad der er opbakning til, at vi i bestyrelsen arbejder videre med. 

Derfor indkalder vi til borgermøde i Københoved Forsamlingshus

TIRSDAG DEN 20. AUGUST kl. 19.

Det er vigtigt for husets fremtid at høre så mange inputs som muligt, og vi tror på, at huset har en betydning for en stor del af jer i Skrave Sogn. Vi håber derfor på et stort fremmøde – og giver en kop kaffe og en småkage som tak 😊


De bedste hilsner

Københoved Forsamlingshus bestyrelse

Per Sønning, Simone Rostgaard, Kim Jørgensen, Inger Poulsen, Tina Hansen og Camilla Hauschildt



Ingen kommentarer: